Мачът между македонския Шкупи и българският Левски е предизвикал няколко инцидента

...
Мачът между македонския Шкупи и българският Левски е предизвикал няколко инцидента
Коментари Харесай

Македонското МВР потвърди за един ранен българин и деветима арестувани

Мачът между македонския " Шкупи " и българският Левски е провокирал няколко случая в Скопие. В квартал " Чайр " са атакувани коли с български почитатели, локалните почитатели са хвърляли кошчета и са удряли колите на гостите. От Министерство на вътрешните работи на Република Северна македония са съобщили, че българин е наръган с нож и е откаран в болница с тежки пострадвания, написа MakFax . " Осем или девет души са задържани, а наръганото момче към този момент е в устойчиво положение ", удостовери за организация " Фокус "  привърженик на ПФК " Левски ".

От Министерство на вътрешните работи на РСМ са съобщили още, че девет българи са арестувани за нарушение на публичния ред и успокоение преди мача на стадиона " Тодор Проески " в Скопие.

Непосредствено преди началото на дуела се е стигнало до конфликт в подтрибунната част на сцена " Тодор Проески ".

Феновете на " Левски " са влезнали в конфликти с полицията, тъй че част от тях, вместо да гледат мача от трибуните, са били арестувани, добавя медията.

" На 27 юли 2023 година в 18:38 ч.  Скопие е обявено, че Д.А. е бил атакуван физически на улица " Цветан Димов “. (29 г.), Д. Ж. (28 г.), Ф. Д. (31 г.) и М. С. (30 г.), всички от Република България, при което е употребен и изострен предмет, с който е засегнат Д. А. Той е изместен в болница " Св. Наум Охридски ". " болница, където е диагностициран със съществени пострадвания, само че съгласно отчета от болничното заведение лицето е в устойчиво положение ", са показали от Министерство на вътрешните работи.

Предприемат се ограничения по изясняване на случая.

Не се знае дали става въпрос за същите хора, чиито коли са били замеряни с камъни при прекосяване през кв. Чайр.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР